Personvern

Når du handler hos Kobuk AS (heretter Kobuk) på nett, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med ordren. Vi er pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Ad kjøp på tjenesten, vil vi gjære oppmerksom på at Kobuk ikke lagrer dine bank- og kredittkortopplysninger utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Vi forbeholder oss retten til å be om personnummer for å kunne kontrollere kredittverdighet ved kredittkjøp eller fødselsdato for å kontrollere om våre kunder er under 18 år. Dine personopplysninger blir bare utlevert til andre når: du har samtykket i utleveringen, eller når det er nødvendig for at vi skal få gjennomført avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfeller.

Kobuk samler inn og oppbevarer loggdata for å kunne lære om kunders interesser og behov. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte tilbud (dersom du eksplisitt har bedt om dette). Informasjonen brukes dessuten til å produsere statistikk.

Kobuk tilbyr en rekke nettjenester og e-postlister for å formidle ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta dette, og man må eksplisitt melde seg inn eller ut.

Kobuk bruker og krever en cookie for å kunne registrere seg og gjennomføre en ordre. Vi bruker også cookies til å gjenkjenne deg når du kommer tilbake.

Kobuk selger ikke personopplysninger til tredjepart. Dersom du registrerer og legger ut personlige opplysninger i allment tilgjengelige områder, for eksempel under kommentarer, vil slik informasjon kunne innhentes og brukes av andre utenfor Kobuks kontroll. Kobuk fraskriver seg ethvert ansvar dersom en tredjepart misbruker opplysninger du har lagt ut eller gjort tilgjengelig på annen måte i de åpne områdene på nettstedet. Strykes medlemskapet vil fremdeles dine innlegg fremdeles være tilgjengelige på tjenesten.

Kobuk er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.